خدمات

روند ارائه خدمات :

انجام مطالعات امکان سنجی و بررسی نیاز لرزه‌ ای سازه
• ارزیابی فنی و اقتصادی پروژه
• طراحی مناسب‌ ترین سیستم سازه‌ ای و در صورت نیاز استفاده از تجهیزات کنترل لرزه‌ ای در سازه (میراگر یا جداساز لرزه ای)
• ارائه گزارش جامع در زمینه ملاحظات اجرایی، سازه‌ای و معماری سیستم‌ های کنترل ارتعاشات لرزه‌ ای
• تهیه نقشه‌ های سازه و مدارک فنی مورد نیاز
• نظارت بر ساخت، آزمایش و نصب تجهیزات میراگر ، جداساز لرزه ای و مهاربند کمانش تاب (BRB).

طراحی، کنترل و نظارت تخصصی سیستم‌های کنترل ارتعاشات لرزه‌ ای (جداساز لرزه ای و میراگر)
سیستم جداساز سربی لاستیکی (LRB)

پارس سایزمیک به کمک متخصصین با تجربه خود در حوزه سیستم‌ های کنترل ارتعاشات لرزه‌ ای، طراحی، کنترل و نظارت بر نصب سیستم های میراگر و جداساز لرزه ای را به صورت تخصصی و با توجه به ضوابط روز آیین‌ نامه‌ های داخلی و بین المللی در دستور کار خود قرار داده است. با توجه به تمرکز مجموعه بر روی تجهیزات کنترل لرزه‌ ای در سازه‌ ها، طراحی سازه با استفاده از سیستم های جداساز لرزه ای ، میراگر (دمپر) و مهاربند کمانش تاب (BRB) ، محور اصلی فعالیت مجموعه پارس سایزمیک است.

طراحی سازه‌ ها بر اساس عملکرد
سطوح عملکردی سازه ها و افزایش سطح عملکرد به کمک سیستم های جداساز لرزه ای و میراگر

از دهه ۸۰ میلادی، روش ­های طراحی مبتنی بر عملکرد در مهندسی زلزله راه یافت. این روش ها با شناسایی سطوح متفاوت از زلزله، توجه خود را به عملکرد سازه در زمان زلزله و پس از آن معطوف می­ دارد. هدف کلی در طراحی عملکردی، کاهش آسیب ­های وارده به اعضای سازه ­ای و غیرسازه ­ای از طریق تقسیم­ بندی سطوح مختلف برای عملکرد اجزای سازه تحت سطوح متفاوت از زلزله است. به عنوان مثال برای یک سطح خطر معین از زلزله می­ توان سازه را برای یکی از این سه سطح عملکرد طراحی کرد: ۱- سازه فرو نریزد، ۲- خرابی­هایی در سازه ایجاد شود، اما ایمنی جانی ساکنانش حفظ شود، ۳- خرابی­ و تغییر شکل ماندگار در سازه ایجاد نشود و استفاده بی وقفه از آن ممکن باشد.

مقاوم سازی و بهسازی سازه­‌ های موجود

از طرفی با توجه به تغییر و بهبود مداوم آیین­ نامه ­های زلزله و از طرف دیگر به علت مشکلات احتمالی در فرآیند طراحی و اجرای ساختمان و یا نیاز به ارتقاء امنیت و سطح عملکرد سازه در برابر زلزله، برخی سازه­ ها نیازمند مقاوم سازی هستند. در ارائه طرح مقاوم سازی علاوه بر ملاحظات فنی، توجه به اجرایی و اقتصادی بودن طرح نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. مقاوم سازی سازه­ های موجود با تحلیل­ های خطی و غیرخطی و نیز با استفاده از مصالح و تجهیزاتی مانند FRP، جداساز لرزه ای ، میراگر (دمپر) و مهاربند کمانش تاب (BRB) امکان پذیر است.

 ، 

بهینه‌ سازی سازه
بهینه سازی و مقاوم سازی ساختمان ها

طراحی سازه با توجه به هدف طراحی و ظرفیت المان های سازه ای، انجام ­می­ شود. در صورتی که نیاز وارد بر المان ها به میزان قابل توجهی کمتر از ظرفیت آن­ ها باشد، و یا امکان تغییر طرح به گونه­ای باشد که اعضای سازه­ ای بهینه­ تر به کار گرفته شوند، به این معنی است که طرح اقتصادی نیست و امکان بهینه سازی و احتمالاً سبک سازی اسکلت سازه وجود دارد.

طراحی سازه برای بارهای غیرعادی
طراحی و مقاوم سازی ساختمان در برابر بار انفجار

در برخی موارد نیاز سازه‌­های خاص ایجاب می­‌کند که علاوه بر طراحی­ سازه برای بارهای معمول آیین­‌نامه­‌ای، طراحی و کنترل سازه برای بارهای غیرعادی­ از جمله بار انفجار، آتش­سوزی، برخورد وسایل نقلیه به اعضای سازه‌­ای، و … نیز صورت گیرد. برخی از این موارد می­تواند منجر به فرآیند خرابی پیش‌رونده در سازه شود. کنترل این مسئله در سازه­‌های خاص از اهمیت بالایی برخوردار است.

نظارت بر اجرای سازه
نصب میراگر ویسکوز شرکت Road

مجموعه پارس سایزمیک با تکیه بر نیروی متخصص خود، نسبت به ارائه خدمات نظارت عالیه و همچنین نظارت بر نصب تجهیزات جداساز لرزه ای ، میراگر (دمپر) مهاربند کمانش تاب (BRB) اقدام می‌ نماید.